Eldfell-trilogien

kjopna
Denne science fiction-serien består av ‘Huset mellom natt og dag’ (2014), ‘Speilets

bakside’ (2016) og ‘Den lengste dagen’ (tentativt 2018). Den frittstående forhistorien ‘Stjernefall’ er kommer 4. vartal 2017.

I HUSET MELLOM NATT OG DAG blir du tatt med til en dyster fremtid. Jorda er delt opp i mindre enklaver der kun de rikeste og mektigste kan bo, mens storparten av befolkningen må overleve i favelaer, brakkebyer og falleferdige, urbane bykjerner.

Marko Eldfell, en norsk desertør på flukt, lever i skjul i Tiranas livsfarlige gater der han livnærer seg av strøjobber for lokale kriminelle. Etter en konflikt med en lokal mafioso, finner militæret ut av hvor han befinner seg, og han har ikke lenger noe sted å flykte. Idet alt håp synes ute, tilbyr en eksentrisk forretningsmann seg å hjelpe, men det er en hake. For å vinne tilbake sin frihet må han spore opp sin tidligere troppssjef og gode venn, Jack Stenthon. Problemet er bare at Marko så Stenthon dø på slagmarken i Tblisi.

 

Bli med oss på denne spennende reisen inn i fremtiden! Endelig får science fiction en ny røst her til lands med Ørjan Nordhus Karlsson og Huset mellom natt og dag.

SJEKK UT NETTSIDEN WWW.SCIFINOIR.NO for gratis noveller og bonusmateriell!speilets-bakside-web

«Oppslukende, skremmende og visuelt spektakulært. Jeg elsker denne serien!»
Siri Pettersen – forfattere av Ravneringene

«Velskrevet og dystopisk.»
– Torbjørn Ekelund, Dagbladet

«En reinspikka norsk science fiction-blockbuster av internasjonalt kaliber. Endelig!»
– Tomas Myrekrok, Outland

«Ørjan N. Karlssons Huset mellom natt og dag er et heseblesende og velskrevet actioneventyr fra en dystopisk verden i år 2106.»
– Bokblogger Geir Tangen